Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να εφαρμόσει Makeup στη σωστή διαδικασία (επειδή υπάρχει ένας σωστός τρόπος!)

Πιστοποίηση
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να εφαρμόσει Makeup στη σωστή διαδικασία (επειδή υπάρχει ένας σωστός τρόπος!)
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εφαρμόσει Makeup στη σωστή διαδικασία (επειδή υπάρχει ένας σωστός τρόπος!)
Υπάρχει μια σωστή διαταγή να εφαρμοστεί το makeup σας; Αυτό μπορεί να είναι μια από τις παλαιότερες ερωτήσεις στο βιβλίο ομορφιάς. Το θέμα συζητείται πολύ, ακόμη και μεταξύ των επαγγελματικών καλλιτεχνών makeup. Και ενώ δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας όταν τη ρουτίνα ομορφιάς σας — διαφορετική εργασία πραγμάτων για τους διαφορετικούς ανθρώπους — εκεί είναι μερικές γενικές οδηγίες. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε με την ακολουθία γεγονότων, έχουμε βρεί εύκολος--ακολουθούμε τον πίνακα ελέγχου για το πώς να ισχύσει makeup σωστά.
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ
Εγχυτήρας
Πρώτα πράγματα πρώτο. Πριν από τίποτ' άλλο, έναρξη με τον εγχυτήρα. Αυτό περιλαμβάνει τον εγχυτήρα για τα μάτια και τα χείλια σας. Αυτό το βήμα είναι βασικό επειδή δημιουργεί έναν καθαρό, ομαλό χώρο εργασίας για το υπόλοιπο του makeup σας και θα βοηθήσει το προϊόν να παραμείνει σταθερά μακρύτερο.
 
 
ΜΑΤΙΑ
Brows
Μετά από τον εγχυτήρα, θέλετε να εστιάσετε στην περιοχή ματιών σας. Η μορφή και συμπληρώνει τα φρύδια σας πρώτα — θα βοηθήσει να χρησιμεύσει ως ένας οδηγός όταν εφαρμόζετε τη σκιά ματιών.
 
Σκιά ματιών
Η σκιά ματιών πρέπει να γίνει πριν από το υπόλοιπο του προσώπου σας σε περίπτωση που οποιαδήποτε χυσίματα εμφανίζονται και πρέπει να κάνετε λίγο καθαρό επάνω. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι βρωμίζει επάνω το τέλεια περιγραμμένο πρόσωπό σας, δικαίωμα; Η διακοπή σκιάς ματιών πηγαίνει όπως αυτό: σκιά καπακιών πρώτα, που ακολουθείται από το χρώμα πτυχών, έπειτα ισχυρό κτύπημα highlighter λίγο κατά μήκος του κόκκαλου brow σας.
 
Eyeliner
Το Eyeliner είναι πολύ ευκολότερο να ισχύσει όταν τα μαστίγιά σας είναι γυμνά, κάνουν έτσι το σκάφος της γραμμής σας μετά από τη σκιά σας αλλά πριν από mascara.
 
Mascara
Το τελευταίο βήμα να κάνει τα μάτια σας είναι mascara. Αφότου ισχύετε, περιμένετε μερικές στιγμές έως ότου κινείστε προς το υπόλοιπο της ρουτίνας σας έτσι mascara μπορεί να ξεράνει εντελώς.
 
 
 
ΠΡΟΣΩΠΟ
Ίδρυμα
Το ίδρυμα πρέπει πάντα να έρθει πρώτα επειδή δημιουργεί κυριολεκτικά ένα ίδρυμα στο οποίο το υπόλοιπο του makeup σας θα ζήσει. Εάν πλήρης-στο ίδρυμα είναι λίγο βαρύς για την καθημερινή ρουτίνα σας, επιλέξτε μια κρέμα του BB ή των CC.
 
Concealer
Έπειτα, ισχύστε concealer κάτω από τα μάτια σας και πέρα από οποιαδήποτε blemishes. Το ίδρυμα κάνει μια καλή εργασία να καλύψει επάνω, αλλά concealer θα φθάσει μέσα εκεί και θα καταστήσει τις οποιεσδήποτε επίμονες ατέλειες ανύπαρκτες.
 
Περίγραμμα/επιχαλκώνοντας σκόνη
Εάν κάνετε περιγράψτε πλήρης-επάνω ή θερμαίνοντας ακριβώς το δέρμα, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί εκείνος ο καθορισμός. Για να κάνετε αυτό, περιγράψτε τους τομείς του προσώπου σας όπου θέλετε να δημιουργήσετε τις σκιές. Οι κοινές περιοχές περιλαμβάνουν τα μάγουλα και το σαγόνι, τη μύτη και το μέτωπο, αλλά δεν αισθάνονται πιεσμένες για να τους κάνουν όλα.
 
Κοκκινίστε
Σας κοκκινίστε πρέπει να καθίσει επάνω στο bronzer σας. Διαφορετικά, διακινδυνεύετε ένα λασπώδες, splotchy βλέμμα σε αντιδιαστολή με μια φυσική εκροή. Υπάρχουν μέρη των τρόπων να ισχύσουν κοκκινίζουν αλλά ένα πράγμα είναι βασικό — ο συνδυασμός είναι ο καλύτερος φίλος σας, και πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα κοκκινίζετε. Μόλις πάρετε ότι κάτω από σας μπορεί να κινηθεί προς την επιλογή μιας σκιάς.
 
Highlighter
Το Highlighter είναι το τελικό βήμα στο πρόσωπό σας makeup. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά σας και τη γέφυρα της μύτης σας — και οπουδήποτε αλλού το φυσικό φως θα άγγιζε και θα απεικόνιζε. Το είδος highlighters που φθάνετε για είναι πραγματικά μέχρι σας.
 
 

CLip

Κραγιόν
Το κραγιόν ή η ερμηνεία πρέπει να είναι ένα από τα έσχατα βήματα, δεδομένου ότι δεν το θέλετε για να λεκιάσετε προσπαθώντας να κάνετε το υπόλοιπο του makeup σας. Για να σιγουρευτεί κλειδώνει σε ισχύ όλη την ημέρα, δοκιμάζει ένα χειλικό σκάφος της γραμμής ταιριάσματος ή επιλογή ενός τύπου με όλη την ημέρα να μείνει δύναμη.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ
Θέτοντας ψεκασμός
Τέλος, το τελευταίο βήμα! Spritz σε έναν ψεκασμό ρύθμισης παντού το πρόσωπό σας για να βοηθήσει το makeup σας στο τέλος όλη την ημέρα.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εφαρμόσει Makeup στη σωστή διαδικασία (επειδή υπάρχει ένας σωστός τρόπος!)  0
Χρόνος μπαρ : 2019-09-08 10:41:47 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)