Αρχική Σελίδα Νέα

Πότε για να ρίξει μακριά το Makeup σας βουρτσίζει ακόμη και Makeup βούρτσες λήγει!

Πιστοποίηση
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πότε για να ρίξει μακριά το Makeup σας βουρτσίζει ακόμη και Makeup βούρτσες λήγει!
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πότε για να ρίξει μακριά το Makeup σας βουρτσίζει ακόμη και Makeup βούρτσες λήγει!
 
 
 
 
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΎΡΤΣΕΣ MAKEUP ΛΉΓΕΙ!
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πότε για να ρίξει μακριά το Makeup σας βουρτσίζει ακόμη και Makeup βούρτσες λήγει!  0
 
Όλοι ξέρουμε ότι mascaras έχουν μια ζωή του προϊόντος στο ράφι τριών μηνών, και τα κραγιόν μπορούν να διαρκέσουν μέχρι δύο έτη υπόλοιπα σχετικά ασφαλή να χρησιμοποιήσουν – αλλά τι γίνεται με τις βούρτσες;
 
Οι βρώμικες βούρτσες makeup μπορούν να καλυφθούν σε μερικούς πραγματικά τρελλούς τύπους βακτηριδίων. Προσέξαμε πρόσφατα ένα βίντεο ομορφιάς στο οποίο μερικά από το προσωπικό έστειλαν στο περιεχόμενο των σακουλών makeup τους που εξετάζονται για τα βακτηρίδια. Τα αποτελέσματα περιέλαβαν staph καθώς επίσης και τα βακτηρίδια που συνδέθηκαν με τα γαστροεντερική προβλήματα, τη διάρροια, strep το λαιμό, τις μολύνσεις και τη μηνιγγίτιδα UTI – και όλα αυτά σε μια μικροσκοπική σακούλα του makeup.
 
Αντίθετα από τον περισσότερο makeup που πρέπει να ριχτεί μακριά μέσα σε δύο έτη λόγω της συγκέντρωσης βακτηριδίων ή της υποβάθμισης συστατικών, οι βούρτσες μπορούν να καθαριστούν αρκετά λεπτομερώς για να βγούν τα βακτηρίδια, το οποίο επιτρέπει σε τα για να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Ως εκ τούτου, υπάρχουν διάφοροι άλλοι λόγοι που πρέπει τους όταν φθάνουν στο τέλος της χρησιμότητάς τους. Εδώ είναι μερικά σημάδια για να κοιτάξουν έξω γιατί εκείνη η επίδειξη που είναι αυτό είναι χρόνος για μια βελτίωση:
 
#1 όταν κάμψει επίσης από τη μορφή
 
Η λειτουργία μιας βούρτσας makeup εξαρτάται πρώτιστα από τη μορφή των σκληρών τριχών και του κεφαλιού βουρτσών. Οι βούρτσες εκλεπτύνονται προσεκτικά, στρογγυλεύονται, ισιώνονται ή ψαρεύονται έναν ορισμένο τρόπο να δειχτεί η συγκεκριμένη χρήση τους, και ενώ πολλές βούρτσες μπορούν να πάρουν λίγο misshapen, οι οποίες μπορούν συνήθως να καθοριστούν με ένα καλό πλύσιμο και ξήρανση του σωστού. Εντούτοις, εάν η βούρτσα σας έχει γεράσει τόσο που δεν κρατά πλέον τη μορφή χρησιμοποίησε ακόμα και μετά από ένα πλύσιμο και ξεραίνει, είναι χρόνος να αφεθεί να πάει. Η βούρτσα δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό της και η κράτηση του γύρω ακριβώς χάριν του πρόκειται μόνο να παραγάγει το σωρό και να συλλέξει τα βακτηρίδια.
 
 
#2 όταν δεν καταθέτει το προϊόν ομοιόμορφα
 
Μερικές φορές είναι δύσκολο να πει κανείς ότι μια βούρτσα δεν λειτουργεί τον τρόπο που πρέπει ακριβώς με την εξέταση τον. Θα μπορούσε να είναι ότι μερικές σκληρές τρίχες μέσα στη βούρτσα έχουν διακόψει, και ενώ η εξωτερική μορφή είναι ακόμα εκεί, η βούρτσα ακριβώς δεν λειτουργεί δεξιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα προφανές με το ίδρυμα και τις βούρτσες σκιάς ματιών. Εάν αρχίζετε να παρατηρείτε μια μάλλον ετερόκλητη εφαρμογή κατά τον εφαρμογή του makeup σας, θα μπορούσε να είναι ότι η βούρτσα είναι πάρα πολύ χαλασμένη για να είναι της καλής χρήσης. Φυσικά, θα μπορούσε επίσης να είναι συγκέντρωση προϊόντων αναγκάζοντας τη βούρτσα για να αποδώσει άσχημα, τόσο πάντα να του δώσει ένα καλό πλύσιμο πρίν αποφασίζει εάν δεν εφαρμόζει πλέον το makeup σας καλά.
 
#3 όταν τα μέρη των σκληρών τριχών πέφτουν έξω
 
Η μορφή είναι ένα από τα πράγματα που καθορίζει τη λειτουργία μιας βούρτσας άλλη είναι πυκνότητα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θέτει την ποιότητα βουρτσίζει εκτός από μίζερες είναι πόσο ρίχνει. Το σκόρπισμα εμφανίζεται όταν πέφτουν έξω οι σκληρές τρίχες κατά τη διάρκεια της χρήσης ή ενώ τις καθαρίζετε. Οι υψηλότερες βούρτσες τείνουν να είναι πολύ περισσότερο ανθεκτικές στο σκόρπισμα, και κατά συνέπεια τελευταίος μακρύτερος. Αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο πώς η βούρτσα κατασκευάζεται, καθώς επίσης και η ποιότητα της κόλλας που κρατά τις σκληρές τρίχες από κοινού. Εάν η βούρτσα σας έχει χάσει πολλές της σκληρές τρίχες, οι πιθανότητες είναι αυτό δεν κάνουν πλέον τι χρειάζεται και πρέπει να ριχτεί έξω. Για να σιγουρευτείτε δεν επιταχύνετε τη ρίχνοντας διαδικασία, πάντα πλύσιμο ήπια και τους ξεραίνετε επίπεδο ή η τρίχα-πλευρά για να σιγουρευτεί κάτω το νερό δεν διαρρέει στο λαιμό ή ferrule της βούρτσας.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πότε για να ρίξει μακριά το Makeup σας βουρτσίζει ακόμη και Makeup βούρτσες λήγει!  1
Χρόνος μπαρ : 2019-05-30 16:39:06 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)