Αρχική Σελίδα Νέα

Γιατί οι βούρτσες Makeup εμπορικών σημάτων σας έχουν τα αρνητικά σχόλια για το σκόρπισμα τρίχας;

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υψηλός - βούρτσες ποιοτικού Makeup για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υψηλός - βούρτσες ποιοτικού Makeup για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Γιατί οι βούρτσες Makeup εμπορικών σημάτων σας έχουν τα αρνητικά σχόλια για το σκόρπισμα τρίχας;

Γιατί οι βούρτσες Makeup εμπορικών σημάτων σας έχουν τα αρνητικά σχόλια για το σκόρπισμα τρίχας;

Γιατί οι βούρτσες Makeup εμπορικών σημάτων σας έχουν τα αρνητικά σχόλια για το σκόρπισμα τρίχας;

 

ΠΕΡΙΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ 
Όταν αγοράζετε αρχικά μια ποιοτική βούρτσα, είναι απολύτως κανονικό ότι μερικές «χαλαρές τρίχες» θα πέσουν έξω αυτές οι τρίχες δεν τσιμπήθηκαν ferrule στην κάνοντας διαδικασία. Στη λήξη της παραγωγής οι χαλαρές τρίχες τινάζονται έξω, αλλά μερικές φορές (ειδικά στις μεγαλύτερες, πιό fluffier βούρτσες) μερικές από αυτές τις τρίχες παραμένουν. 3-4 χαλαρές τρίχες σε κάθε χρήση είναι απολύτως κανονικές και δεν σημαίνουν ότι η βούρτσα είναι ελαττωματική. Μπορείτε να πλύνετε, ήπια κούνημα η βούρτσα ή τραβάτε προσεκτικά τις τρίχες που σπρώχνουν έξω. Μετά από μερικές χρήσεις η βούρτσα δεν πρέπει πλέον να ρίξει τις χαλαρές τρίχες.
Εάν οι τρίχες είναι πολύ κοντές, κοντύτερος από το κεφάλι βουρτσών, μπορεί να δείξει ότι οι τρίχες μπορούν να κοπούν λόγω της ανάρμοστης χρήσης/της ξήρανσης. Εάν η βούρτσα ρίχνει πολλή, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση ή τον έμπορο βουρτσών για τις πρόσθετες λεπτομέρειες και τη βοήθεια.


ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
«Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μια βούρτσα makeup να ρίξει,» εξηγεί Patinkin, ένας διάσημος επαγγελματικός καλλιτέχνης makeup. «Με τις χειροποίητες βούρτσες όπου οι σκληρές τρίχες συσσωρεύονται με το χέρι, δεν μπορούν ακριβώς να συσσωρευθούν αρκετά στενά. Οι περισσότεροι makeup κατασκευαστές βουρτσών κολλούν τις σκληρές τρίχες θέση-μόνο, όταν γίνεται απρόσεκτα αυτή, σκληρές τρίχες μπορούν να πέσουν έξω. Αυτό θα συμβεί πότε η κόλλα παίρνει υγρή (από να πλύνει τη βούρτσα σας ανακριβώς), ή, με τον καιρό, οι τρίχες μπορούν να έρθουν χαλαρά. Μερικές φορές, είναι ακριβώς η ποιότητα των σκληρών τριχών γενικός-που σπάζουν, χαλασμένη ή οι στεγνωμένες τρίχες είναι οι πρώτες για να πέσουν έξω.»


Όταν το σκόρπισμα τρίχας, να μιλήσουμε για το πώς μια βούρτσα makeup που γίνεται πρέπει. Μια υψηλής ποιότητας βούρτσα είναι αυστηρά χειροποίητη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της καθοδήγησης παραγωγής από την τρίχα ζυγίζοντας, τρίχα κτενίζοντας στη συγκέντρωση.


Διάφορες χειροποίητες διαδικασίες θα ασκήσουν επιδράσεις στο σκόρπισμα τρίχας. Μόνο ολοκληρώστε αυτοί διαδικασία ακριβώς με τα κατάλληλα υλικά, η πτώση βουρτσών makeup χώρια.


Καταρχάς, το υλικό τρίχας είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο σκόρπισμα τρίχας. Εάν η ποιότητα της τρίχας είναι κακή, η κοντή τρίχα έσπασε ή εάν το μήκος της τρίχας δεν είναι αρκετό να καλύψει την απαίτηση, η αναρμόδια τρίχα θα πέσει σίγουρα.


Μια αναπόφευκτη διαδικασία για τη διαμόρφωση τρίχας είναι κτένισμα τρίχας. Για αυτήν την διαδικασία, οι βιοτέχνες θα αφαιρέσουν ένα μέρος της κοντής τρίχας. Αλλά ακόμα, θα υπάρξει σίγουρα κάποιο υπόλοιπο, το οποίο μειώνεται μακριά κατά τη διάρκεια της πρώτης πλύσης φορά.


Μετά από να διαμορφώσει την τρίχα στο ορισμένο φλυτζάνι όπως απαιτείται, έρχεται μια κρίσιμη σύνδεση τρίχας σημασίας. Οι σκληρές τρίχες πρέπει να δεθούν με μια σειρά και να παρεμβληθούν έπειτα ferrule χαλκού. Η υψηλής ποιότητας ζωική τρίχα είναι πολύ λεπτή και μαλακή. Εάν είναι δεμένο πάρα πολύ σφιχτά, την τρίχα θα σπάσουν. Εάν είναι δεμένο πάρα πολύ χαλαρά, αυτός θα οδηγήσει στην κόλλα που διαρρέει κατά τη διάρκεια να κολλήσει τη διαδικασία. Μόνο οι ειδικευμένοι βιοτέχνες με τα έτη εμπειρίας μπορούν να ολοκληρώσουν αυτήν την διαδικασία ακριβώς.


Να κολλήσει, αυτό πρέπει να είναι η σημαντικότερη διαδικασία που διαδραματίζει έναν αποφασιστικό ρόλο στο μη σκόρπισμα της τρίχας. Η κόλλα shoud είναι ισχυρή, αδιάβροχη και υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση. Διαφορετικά, η βούρτσα θα καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της πλύσης.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ;
«Δυστυχώς, υπάρχει αφθονία των βουρτσών makeup ότι το υπόστεγο αρχικά κατά τη διάρκεια της χρήσης,» λέει Patinkin. «Είναι ακριβώς μια υπόθεση χρόνου και πόσο καιρό είστε πρόθυμοι να το οδηγήσετε έξω. Αλλά, ο τρόπος που πλένετε και ξεραίνετε τις βούρτσες makeup σας μπορεί να προχωρήσει αρκετά να βοηθήσει να αποτρέψει το σκόρπισμα.»


Καταρχάς, μην χρησιμοποιήστε το ζεστό νερό που η θερμοκρασία είναι άνω των 40℃. Η χρησιμοποίηση ενός ευγενούς απορρυπαντικού όταν πλένετε τις φυσικές βούρτσες τρίχας θα τις αποτρέψει από να στεγνώσει και να σπάσει απότομα μακριά.


Αφετέρου, μην πάρτε το νερό υψηλότερο από το σημείο στο οποίο ferrule μετάλλων συναντά τη λαβή της βούρτσας.


Τρίτον, πλύντε τη βούρτσα σας όσο το δυνατόν ευγενέστερη. Το πλύντε όπως το πλύσιμο η τρίχα σας. Μετά από την πλύση, χρησιμοποιήστε μια νερό-απορροφητική πετσέτα ή την πετσέτα εγγράφου για να συμπιέσετε ήπια από το κατώτατο σημείο της τρίχας (ferrule πλευρά) στην άκρη της τρίχας. ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΙΨΤΕ με μια πετσέτα.
Κατόπιν, καθορίζοντας τη βούρτσα που ξεραίνει στο κομμό σας ή με την επικεφαλής ένωση βουρτσών πέρα από την άκρη του μετρητή.


Τέλος, να μην είστε πάρα πολύ τραχύς και πιέστε πάρα πολύ σκληρά στις βούρτσες makeup σας όταν ισχύετε makeup, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να αναγκάσει τις σκληρές τρίχες για να σπάσει απότομα.

 

ΒΟΥΡΤΣΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΥΣΗΣ

 

Τα βασικά του καθαρισμού των βουρτσών Makeup

DOS
       Πλύσιμο τουλάχιστον κάθε 2 εβδομάδες
       Σαμπουάν μωρών χρήσης για βαθύ έναν καθαρό
       Ψεκασμός μέσων καθαρισμού βουρτσών χρήσης μεταξύ των χρήσεων

DONTs
       Μην καταδυθείτε εντελώς τις βούρτσες σας στο νερό
       Αποφύγετε τις βούρτσες κατακόρυφα
       Μην συμπιέστε τις σκληρές τρίχες ξηρές

 

Όταν η βούρτσα σας περιέχει πολύ makeup, ήπια πλύσιμο αυτό με το θερμό νερό και σαπούνι περιέγραψα. Βυθίστε τη βούρτσα στο νερό, μέχρι ferrule. Το νερό δεν πρέπει να πάει καθόλου υψηλότερο από ferrule - το υπερβολικό νερό μπορεί να πάρει μέσα ferrule και να καταστρέψει να κολλήσει!
Ήπια υγρή η βούρτσα, κυλά το κεφάλι στο φραγμό σαπουνιών σας ή χρησιμοποιεί ένα υγρό μέσο καθαρισμού για ήπιο lather, κατόπιν είτε κτυπήστε τις τρίχες με τα δάχτυλά σας είτε περιστραφείτε ήπια ενάντια στην παλάμη του χεριού σας. Προτιμώ την τελευταία μέθοδο. Ξέβγαλμα στο χλιαρό νερό (που αποφεύγει ferule) και μόλις ξεπλένω κατάλληλα, πιέστε τις τρίχες με μια καθαρή πετσέτα. Μπορείτε να διαμορφώσετε το κεφάλι βουρτσών λίγο με τα δάχτυλά σας ή να χρησιμοποιήσετε μια φρουρά βουρτσών για τις μεγαλύτερες βούρτσες όπως το bronzer ή η σκόνη. Μια φρουρά βουρτσών βοηθά το κεφάλι βουρτσών για να διατηρήσει τη μορφή της, η ξήρανση χωρίς καθιστά το κεφάλι βουρτσών ακριβώς πιό fluffier. Διαβάζονται τώρα για να είναι ξηροί στο δέντρο βουρτσών σας!
Χρόνος μπαρ : 2018-12-29 17:30:30 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)