Αρχική Σελίδα Νέα

5 πράγματα που ξέρουν πρίν αγοράζει τις βούρτσες Makeup

Πιστοποίηση
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
5 πράγματα που ξέρουν πρίν αγοράζει τις βούρτσες Makeup
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 πράγματα που ξέρουν πρίν αγοράζει τις βούρτσες Makeup
 
Εάν είστε καλλιτέχνης, εσωτερικός σχεδιαστής, ή αρχιμάγειρας, τα σωστά εργαλεία είναι ουσιαστικός στη βοήθεια σας να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που θέλετε. Το ίδιο πράγμα πηγαίνει για τη χρησιμοποίηση και την επένδυση στις βούρτσες makeup. Ενώ ρίχνουμε μερικές φορές μακρυά από την αγορά των δαπανηρών βουρτσών, η αλήθεια είναι αυτοί κάνει μια τεράστια διαφορά κατά συνδυάζοντας και ισχύων makeup. Αλλά πώς εσείς να ξέρει ακριβώς ποιος τύπος makeup βουρτσίζει για να αγοράσει; Και πρέπει πραγματικά να τους καθαρίσετε κάθε εβδομάδα; Κατωτέρω είναι οι απαντήσεις σε εκείνες τις κοινές ερωτήσεις βουρτσών makeup και περισσότεροι.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 πράγματα που ξέρουν πρίν αγοράζει τις βούρτσες Makeup  0
 
01 ποια είναι η διαφορά μεταξύ της συνθετικής και φυσικής τρίχας;
Η διαφορά μεταξύ της συνθετικής και φυσικής τρίχας είναι κάτι που είναι σημαντικό για σας να ξέρεις κατά να συζητήσει makeup τι είδους στις βούρτσες για να επενδύει. Η φυσική ζωική τρίχα (συνήθως αίγα, σκίουρος, ή ακόμα και κοκκώδης) περιέχει τι καλείται επιδερμίδες. Αυτό επιτρέπει στη βούρτσα για να λειτουργήσει αποτελεσματικότερα όταν την αρπαγή της χρωστικής ουσίας από τα προϊόντα σκονών (όπως οι σκιές ματιών, κοκκινίζει, bronzers, και σκόνες προσώπου). Οι συνθετικές βούρτσες αποτελούνται από τα υλικά όπως ο πολυεστέρας και το νάυλον, και τα υγρά στοιχεία μίγματος βοήθειας στο πρόσωπο καλύτερο (όπως τα concealers, τα θεμέλια, και τα υγρά highlighters) δεδομένου ότι η συγχώνευση των ινών βουρτσών δεν δημιουργεί οποιοδήποτε τύπο να ραβδώσει στο δέρμα.
 
 
02 πρέπει πραγματικά να τους πλύνετε;
Ναι, το πλύσιμο της εβδομαδιαίας έκδοσης βουρτσών makeup σας είναι βασικό στην κράτηση τους καθαρών και ασηπτικός, για να μην αναφέρουμε, εξασφαλίζει ότι το προϊόν δεν ενισχύει, καθιστώντας την εφαρμογή πολύ ευκολότερη, και βελτιώνοντας την ποιότητα των βουρτσών σας. Ευτυχώς, η διαδικασία πλύσης δεν είναι δύσκολη και υπάρχει αφθονία των εργαλείων για να σας βοηθήσει να πάρετε τα πολύ καθαρά αποτελέσματα. Συστήνουμε το καθαρίζοντας γάντι βουρτσών σίγμα SPA σαφές με το σαπούνι της Καστίλλης που είναι χημικός-ελεύθερο να πάρει όλο το makeup από τις βούρτσες σας. Τρίψτε το σαπούνι στην τρίχα, το κινεί μπρος-πίσω στο χαλί για να απασχοληθεί πραγματικά στο προϊόν στη βούρτσα, κατόπιν ξέβγαλμα κάτω από το νερό έως ότου τρέχει σαφή και δεν υπάρχει τίποτα που αφήνεται για να βγεί. Εάν δεν πλένετε τις βούρτσες σας και τις φροντίζετε, θα αρχίσετε να βλέπετε με τον καιρό ότι γίνονται πολύ δύσκαμπτες στη σύσταση, συνήθως με συνέπεια τις ακριβώς που πρέπει να ριχτούν έξω.
 
 
03 γιατί κοστίζουν τόσο μεγάλο μέρος;
Οι βούρτσες Makeup μπορούν να γίνουν δαπανηρές όταν είναι τα συστατικά και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για να τις κάνουν υψηλότερης ποιότητας από τις βούρτσες που τρέχουν φτηνότερο και τείνουν να καταρρεύσουν γρηγορότερα. Μερικά βασικά πράγματα για να ψάξουν κατά τον αγορά για τις βούρτσες παρατηρούν πόσο εύρωστη η λαβή είναι και πόσο μαλακές οι σκληρές τρίχες τρίχας βουρτσών είναι. Εάν η λαβή αποτελείται από το πλαστικό εναντίον του ξύλου, είναι μια φτηνότερη ποιοτική βούρτσα, και εάν η τρίχα αισθάνεται τραχιά στο δέρμα, ξέρετε ότι δεν χρησιμοποίησαν μια ίνα ποιοτικής συνθετικής ή ζωικής τρίχας για να κατασκευάσουν το κεφάλι βουρτσών. Κάνετε το καλύτερό σας για να επενδύσετε στις βούρτσες makeup που θα αντισταθούν πολλή πλύση, δεδομένου ότι θέλετε τις βούρτσες σας για να σας διαρκέσετε για πολύ καιρό.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 πράγματα που ξέρουν πρίν αγοράζει τις βούρτσες Makeup  1
 
04 Makeup βουρτσίζει τις επιχειρήσεις να εξετάσουν στα ζώα;
Οι περισσότερες makeup επιχειρήσεις ακολουθούν το κοστούμι στην μη δοκιμή στα ζώα, αλλά αυτή η την ερώτηση έρχεται επάνω σε πολλή κατά επιθυμία να είναι γνωστός όπου η φυσική ζωική τρίχα στις βούρτσες makeup προέρχεται από. Οι περισσότερες επιχειρήσεις μεταφέρουν τη ζωική τρίχα που ρίχνει φυσικά και έπειτα συλλέγεται και χρησιμοποιείται για να κάνει την τρίχα βουρτσών, έτσι κανένα ζώο δεν βλάπτεται στη διαδικασία. Πάντα ρωτήστε τους συνεταίρους ομορφιάς κατά την αγορά στα πολυκαταστήματα για τη διαδικασία που πηγαίνει στην παραγωγή των βουρτσών που πωλούν, και η έρευνα ποιες επιχειρήσεις δεν εξετάζουν στα ζώα για να σιγουρευτούν εσείς διαδραματίζει το ρόλο σας στην κράτηση των ζώων μας ασφαλών και ευτυχών.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 πράγματα που ξέρουν πρίν αγοράζει τις βούρτσες Makeup  2
 
05 συνδυάζουν πραγματικά Makeup καλύτερα;
Το κλειδί για το πανέμορφο makeup σιγουρεύεται ότι συνδυάζεται κατάλληλα. Streaky κοκκινίζει και οι βαριές σκιές ματιών δεν είναι ιδανικές, χρησιμοποιώντας έτσι τις βούρτσες που σας βοηθούν στην το διαδικασία συνδυασμού είναι καλύτερες κατά επιθυμία να καθοριστεί οποιοδήποτε είδος λάθους makeup, και να ενισχυθεί το προϊόν σας στο τέλος μακρύτερο επίσης. Οι βούρτσες είναι πάντα καλύτερες να χρησιμοποιήσουν από τα δάχτυλα κατά την εφαρμογή του ιδρύματος και concealer, δεδομένου ότι είναι σε θέση να διαδώσουν ομοιόμορφα το makeup στο πρόσωπο εναντίον του που συλλέγει περισσότερους σε ορισμένες περιοχές από άλλες. Οι βούρτσες σκιάς ματιών έχουν τις γωνίες και τις περικοπές που βοηθούν να στοχεύσουν στις συγκεκριμένες περιοχές και να δημιουργήσουν το ειδικό μάτι makeup κοιτάζουν. έτσι όλες αυτές οι ιδιότητες επιτρέπουν στις βούρτσες για να είναι τα καλύτερα εργαλεία συνδυασμού στη διάθεσή σας.
 
Χρόνος μπαρ : 2019-06-20 09:46:52 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)