Αρχική Σελίδα Νέα

Γί αυτό οι σκληρές τρίχες βουρτσών Makeup σας πέφτουν έξω

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υψηλός - βούρτσες ποιοτικού Makeup για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υψηλός - βούρτσες ποιοτικού Makeup για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γί αυτό οι σκληρές τρίχες βουρτσών Makeup σας πέφτουν έξω
Γί αυτό οι σκληρές τρίχες βουρτσών Makeup σας πέφτουν έξω
Κάθε φορά που ισχύω makeup (μετα-skincare-μετα θεραπευτική αγωγή), ανησυχώ συνεχώς για τις σκληρές τρίχες στη βούρτσα makeup μου. Συχνά, θα ρίξουν παντού την πρόσωπο-αναχώρησή μου τι ήταν μιά φορά καθαρός ενός καλυμμένος με καραβόπανο στις μικρές μικροσκοπικές τρίχες. Κατόπιν, φυσικά, θα πρέπει να επιλέξω καθέναν από, με συνέπεια τα δακτυλικά αποτυπώματα, splotches, και τον ακόμα περισσότερο χρόνο που ξοδεύεται μπροστά από τον καθρέφτη.
 
Έτσι, τι δίνει; Είναι Ι επιλέγοντας τις λανθασμένες βούρτσες; Είναι Ι που εφαρμόζει το makeup μου ανακριβώς; Έχω χίλιες ερωτήσεις. Ευτυχώς, καλλιτέχνης προσωπικοτήτων makeup και συντάκτης της οκνηρής τελειότητας: Η τέχνη του κοιτάγματος μεγάλη χωρίς πραγματικά να προσπαθήσει, Jenny Patinkin, με έθεσε κατ' ευθείαν. Κατωτέρω, βρείτε τις απαντήσεις Patinkin γιατί οι βούρτσες makeup σας καταλήγουν φαλακρό.
 
Γιατί αυτό συμβαίνει;
«Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μια βούρτσα makeup να ρίξει,» εξηγεί Patinkin. «Με τις χειροποίητες βούρτσες όπου οι σκληρές τρίχες συσσωρεύονται με το χέρι, δεν μπορούν ακριβώς να συσσωρευθούν αρκετά στενά. Οι περισσότεροι makeup κατασκευαστές βουρτσών κολλούν τις σκληρές τρίχες θέση-μόνο, όταν γίνεται απρόσεκτα αυτή, σκληρές τρίχες μπορούν να πέσουν έξω. Αυτό θα συμβεί πότε η κόλλα παίρνει υγρή (από να πλύνει τη βούρτσα σας ανακριβώς), ή, με τον καιρό, οι τρίχες μπορούν να έρθουν χαλαρά. Μερικές φορές, είναι ακριβώς η ποιότητα των σκληρών τριχών γενικός-που σπάζουν, χαλασμένη ή οι στεγνωμένες τρίχες είναι οι πρώτες για να πέσουν έξω.»
 
Συνθετικός εναντίον των φυσικών σκληρών τριχών: Πειράζει;
«Όχι θέμα-εσύ είναι μια προσωπική προτίμηση,» λέει Patinkin. «Η βασική διαφορά μεταξύ των συνθετικών και φυσικών βουρτσών τρίχας είναι ότι οι φυσικές τρίχες μπορούν να απορροφήσουν ένα συγκεκριμένο ποσό των πετρελαίων και emollients όπως την τρίχα μας μπορούν. Με τις συνθετικές βούρτσες, εκείνα τα πετρέλαια κάθονται ακριβώς στην επιφάνεια των σκληρών τριχών, έτσι σημαίνει ότι πρέπει να πλυθούν συχνότερα. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι οι συνθετικές βούρτσες είναι ευκολότερες να πλύνουν επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο πολύ οποιοδήποτε σαπούνι χωρίς να πρέπει να ανησυχήσετε για να ξεράνετε τους έξω όπως τη φυσική τρίχα.»
 
Πώς μπορείτε να το αποτρέψετε;
«Δυστυχώς, υπάρχει αφθονία των βουρτσών makeup ότι το υπόστεγο αρχικά κατά τη διάρκεια της χρήσης,» λέει Patinkin. «Είναι ακριβώς μια υπόθεση χρόνου και πόσο καιρό είστε πρόθυμοι να το οδηγήσετε έξω. Αλλά, ο τρόπος που πλένετε και ξεραίνετε τις βούρτσες makeup σας μπορεί να προχωρήσει αρκετά να βοηθήσει να αποτρέψει το σκόρπισμα.» Ευτυχώς, έχουμε έναν γρήγορο και εύκολο οδηγό να σιγουρευτούμε ότι το κάνετε σωστά.
 
«Καταρχάς, σιγουρευτείτε ότι δεν πηγαίνετε πάρα πολύ πολύ μεταξύ των πλυσιμάτων επειδή η συγκέντρωση προϊόντων μπορεί να είναι καταστρεπτική στις σκληρές τρίχες,» Patinkin λέτε. «Όταν πλένετε, μην πάρτε το νερό υψηλότερο από το σημείο στο οποίο ferrule μετάλλων συναντά τη λαβή της βούρτσας. Αυτή είναι μια ραφή στην οποία το νερό θα μπορούσε να διαρρεύσει μέσα. Επίσης, σιγουρευτείτε για να μην σταθείτε makeup τις βούρτσες επάνω ενώ ξεραίνουν. Αυτό θα αποτρέψει το νερό από να στάξει κάτω στη λαβή. Προτιμώ να αφήσω το ορυχείο για να ξεράνω, με την επικεφαλής ένωση βουρτσών πέρα από την άκρη του μετρητή.
 
Και, τελικά, να μην είστε πάρα πολύ τραχύς και πιέστε πάρα πολύ σκληρά στις βούρτσες makeup σας όταν ισχύετε makeup, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να αναγκάσει τις σκληρές τρίχες για να σπάσει απότομα. Η χρησιμοποίηση ενός ευγενούς απορρυπαντικού όταν πλένετε τις φυσικές βούρτσες τρίχας θα τις αποτρέψει από να στεγνώσει και να σπάσει απότομα μακριά. Αγαπώ καθαρά το σαπούνι βουρτσών. Για τις συνθετικές βούρτσες, ένα ήπιο σαπούνι πιάτων είναι συνολικά λεπτό επειδή αναλύει τα πετρέλαια πολύ αποτελεσματικά.»
 
Προσθέτει: «Γενικά, οι πολύ λεπτές φυσικές τρίχες δεν είναι κατάλληλες για τη χρήση με τα προϊόντα κρέμας επειδή μπορούν να βάλουν πάρα πολύ βάρος σε κάθε θυλάκιο τρίχας, αναγκάζοντας τους για να τραβήξουν μακρυά από τη βούρτσα ή να διακόψουν. Υπάρχουν μερικές πιό εγκάρδιες φυσικές τρίχες που θα λειτουργήσουν καλά με τα ελαφριά υγρά, αλλά για τα βαρύτερα προϊόντα κρέμας, οι συνθετικές τρίχες έχουν την καλύτερη παραμονή δύναμη.»
Χρόνος μπαρ : 2019-07-16 10:01:51 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)