Αρχική Σελίδα Νέα

6 γρήγορες αποτυπώσεις για τις ατυχίες Makeup

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υψηλός - βούρτσες ποιοτικού Makeup για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υψηλός - βούρτσες ποιοτικού Makeup για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

6 γρήγορες αποτυπώσεις για τις ατυχίες Makeup

6 γρήγορες αποτυπώσεις για τις ατυχίες Makeup

 

Λεκιασμένο κραγιόν, streaky ίδρυμα, clumpy eyelashes-τα περισσότερα κοινά mishapes κατά τη διάρκεια της αίτησης makeup μας! Εδώ είναι οι γρήγορες αποτυπώσεις και οι προληπτικές λύσεις για να αποτρέψουν τις πιό κοινές ατυχίες makeup.

 

Κραγιόν που λεκιάζει και αιμορραγεί

Εάν είστε επιρρεπής σε να λεκιάσετε κραγιόν ή έχετε τις γραμμές γύρω από το στόμα στο οποίο το χρώμα αιμορραγεί εύκολα, διακόπτης από έναν παραδοσιακό κρεμώδη τύπο στη χρησιμοποίηση ενός κραγιόν μεταλλινών με ένα χείλι-σκάφος της γραμμής μεταλλινών. Αυτό είναι ένας άριστος τρόπος να κρατηθεί το κραγιόν περισσότερο και να ελαχιστοποιηθεί feathering (όσο πιό λιπαρό το κραγιόν, τόσο πιθανότερος αυτό πρόκειται να αιμορραγήσει). Για το σχέδιο χειλικών σκαφών της γραμμής εστίασης λεπτομέρειας, η ωοειδής ή εκλεπτυμένη χειλική βούρτσα είναι ένας μούστος έχει το εργαλείο. Επιλέξτε τη συνθετική χειλική βούρτσα τρίχας με τις δύσκαμπτες όμως μαλακές σκληρές τρίχες για να κάνετε αυτήν την εργασία για σας.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε χείλια προετοιμασιών με ένα σαφές μολύβι εγχυτήρων να βοηθήσετε να δώσετε στο χειλικό χρώμα την καλύτερη λαβή ή να εφαρμόσετε μια μεταλλίνη concealer πέρα από τα χείλια για μια πιό προσκολλημένη βάση.

 

Cakey ή κακώς συνδυασμένο ίδρυμα

Πάντα είχε αυτό το πρόβλημα: Εφαρμόζετε το ίδρυμά σας στο φωτισμό λουτρών, για να πραγματοποιήσει μόνο δεν ήταν αρκετά συνδυασμένο όλο τον τρόπο ή φαίνεται πολύ βαρύτερο στο φυσικό φως της ημέρας.

 

Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς υγρό σφουγγάρι makeup και το ζωγραφίστε με κουκίδες πέρα από το πρόσωπό σας για να μαλακώσετε και να συνδυάσετε έξω το υπερβολικό ίδρυμα. Να είστε βέβαιος να συνδυάσει γύρω από το σαγόνι και hairline, επίσης. Αφότου έχετε τελειώσει το συνδυασμό, εφαρμόστε ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα της σκόνης για να λειάνετε όλα έξω.

Μια άλλη επιλογή τεχνικής είναι εκείνη η δίδυμο-ίνα χρήσης ζωγραφίζοντας με κουκίδες τη βούρτσα για να συνδυάσει το ίδρυμα στο δέρμα σας. Τα δύο buffing στρώματα βουρτσών ανορθώνουν το ίδρυμα μίγματος ομοιόμορφα και άψογα. Για να χρησιμοποιήσουν τη βούρτσα με ελαφρώς τον Τύπο και να αφήσουν τις μακριές σκληρές τρίχες να κάνουν την εργασία τους, σκουπίζουν κάθε τις πρόσθετες χρωστικές ουσίες μακριά. Κατόπιν Τύπος λίγο σκληρότερος σε στιλβωμένο το ίδρυμα στο δέρμα για ένα φυσικό βλέμμα.

 

Εάν η τεχνική σας δοκιμάζεται και αληθινός, και έχετε ακόμα τα προβλήματα, το ζήτημα είναι πιθανότατα το ίδρυμά σας, ο φωτισμός στο λουτρό σας, ή πρέπει πραγματικά να εξετάσετε έναν ενισχύοντας καθρέφτη έτσι μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της αίτησής σας.

 

Εάν το πρόβλημα είναι η σύσταση του ιδρύματός σας, θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ πυκνά ή πάρα πολύ λεπτός. Εάν καθεμία συμβούν οι πιθανότητες είναι δεν θα ισχύσει ομοιόμορφα της οποίας κάνετε. Σιγουρευτείτε το ίδρυμά ότι σας είναι κατάλληλο για τον τύπο δερμάτων σας.

 

Mascara Clumpy

Ομαλό έξω clumpy mascara με να εφαρμόσει ένα πολύ νερό μικρού ποσού σε μια καθαρή mascara ράβδο. Εάν είναι ένας αδιάβροχος τύπος, σιλικόνη-βασισμένο makeup remover λειτουργεί καλύτερα. Wiggle η βούρτσα πέρα από τη βάση των μαστιγίων για να μαλακώσει ξηρό mascara και να κυλήσει έπειτα επάνω για να χωρίσει τις μάζες. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα teeny-μικροσκοπικό κομμάτι έτσι δεν αναλύετε mascara πάρα πολύ και δημιουργείτε έναν λεκιασμένο βρωμίζετε.

Εάν mascara σας είναι πάντα clumpy, είναι χρόνος να δοκιμαστεί ο νέος.

 

Concealer που ζαρώνει στις γραμμές γύρω από τα μάτια

Να είστε βέβαιος στη προετοιμασία η περιοχή ματιών σας με ένα λεπτό στρώμα ενός καλού moisturizer που δεν είναι πάρα πολύ λιπαρό, και το εφαρμόστε λιτά επειδή overdoing θα προκαλέσει να ζαρώσει. Επιλέξτε ένα concealer που είναι ομαλό, εύκολο να συνδυαστεί, long-wearing, και αρκετά αδιαφανές να καλύψει οποιοδήποτε σκοτάδι κάτω από-ματιών. Thinner η σύσταση, λιγότερο πιθανό εσείς πρόκειται να δοκιμάσει να ζαρώσει.

 

Αλλά τι εάν εσείς είναι ήδη ευρισκόμενος στη μέση του δρόμου μέσω της εργάσιμης ημέρας και της ειδοποίησης το concealer σας έχει εγκαταστήσει στις γραμμές; Χρησιμοποιήστε το δάχτυλο δαχτυλιδιών σας για να λειάνετε έξω οποιοδήποτε concealer που έχει αρχίσει να ζαρώνει, και εάν έχετε οποιαδήποτε σκόνη με σας, το θέστε με ένα εξαιρετικά ελαφρύ ξεσκόνισμα. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια μικρό βούρτσα ή ένα σφουγγάρι, σιγουρεμένος για να συνδυάσει τη σκόνη από όπου το μάτι και η μύτη συναντιούνται, μαλακώνοντας έξω στο ναό όπου οποιεσδήποτε γραμμές κόρακας-ποδιών μπορούν να φθάσουν θέλετε να αποφύγετε την υπερβολική σκόνη στις ρυτίδες.

 

Κοκκινίστε υπερβολή

Τυχαία εφαρμόζοντας πάρα πολύ κοκκινίστε συμβαίνει στο καλύτερο μας! Το τονίστε κάτω με τη χρησιμοποίηση μιας καθαρής βούρτσας και το συνδυασμό ενός ελαφριού στρώματος της χαλαρής ή πιεσμένης σκόνης στην κορυφή.

 

Μια άλλη επιλογή χρησιμοποιεί μια βούρτσα ιδρύματος ή το σφουγγάρι που πρέπει λίγο του εναπομείναντας ιδρύματος σε την να λειάνει και να παρεκκλίνει σας κοκκινίζει έξω.

 

Αποφύγετε την πέρα-εφαρμογή σας κοκκινίζει με τη χρησιμοποίηση μιας μαλακής, χνουδωτής βούρτσας που αρπάζει το χρώμα ομοιόμορφα και χτίζει την ένταση αργά. Το επαγγελματικό τέχνασμα τεχνολογίας είναι πρώτα τεθειμένο κοκκινίζει χρώμα στη βούρτσα και το κτύπησε έπειτα στην πιεσμένη σκόνη της πρίν ισχύει.

 

Υπερβολικό Brows

Αγκαλιάζουμε πλήρως το δραματικό brow που μετακίνηση-θέλουμε ακριβώς να σας βοηθήσουμε για να το κάνουμε που με τέτοιο τρόπο ώστε κολακεύει το πρόσωπό σας. Αντί να υποθέσετε πρέπει να επιλέξετε ένα υλικό πληρώσεως brow που είναι μια σκιά σκοτεινότερη από το φυσικό χρώμα brow σας, πηγαίνετε για ένα χρώμα ότι είτε το ταιριάζει με είτε είναι ελαφρώς ελαφρύτερος. Αυτό θα σας δώσει το πλήρης-κοίταγμα, που καθορίζεται φυσικά brows χωρίς τη σκληρή αντίθεση.

 

Τα ξανθά φρύδια είναι η εξαίρεση. Δοκιμάστε ένα χρώμα που είναι μια σκιά ή δύο σκοτεινότερη για να αποτρέψει brows από να φανεί πλυμένο έξω ή ανύπαρκτο.

Το άλλο θέμα είναι πότε συνειδητοποιείτε ότι συμπληρώσατε τα brows σας λίγο πάρα πολύ βαρύς-handedly και καταλήγουν λίγο άκαμπτα. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα brow ή spoolie για να κτενίσετε μέσω των τριχών για να βοηθήσει να μαλακώσει το βλέμμα και να χωρίσει το στερεό ο φραγμός του χρώματος για περισσότερο ρεαλιστικός-κοίταγμα, τρίχα-όπως αποτελέσματα.

 

 

Οι βούρτσες ανέφεραν ανωτέρω:

  • Ωοειδής χειλική βούρτσα Vonira

  • Βούρτσα ιδρύματος ινών διδύμου Vonira

  • Mascara Vonira βούρτσα Spoolie

  • Βούρτσα Concealer Vonira

  • Βούρτσα συνδυασμού Vonira

  • Το Vonira κοκκινίζει βούρτσα

  • Συμπαγής βούρτσα σκονών Vonira

  • Βούρτσα Brow Vonira

Χρόνος μπαρ : 2019-02-15 14:19:54 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)