Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Πώς να καθαρίσει τις βούρτσες Makeup;

Πώς να καθαρίσει τις βούρτσες Makeup;

[2017-07-13 16:06:30]
Ο καθαρισμός των βουρτσών είναι πολύ σημαντικός από την άποψη υγιεινής. Όχι μόνο αυτός ο καθαρισμός οι βούρτσες makeup που σας όχι μόνο θα ξεφορτωθούν τα βακτηρίδια, αλλά αυτό θα αποτρέψει επίσης τα χρώματα makeup σας από να πάρει μικτός και καταδυμένος. Έτσι ακολουθεί οι βαθμιαία οδηγίες που θα σας ... Διαβάστε περισσότερα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με FAQ από την ομορφιά Vonira

FAQ από την ομορφιά Vonira

[2017-07-12 16:58:50]
Περίπου διαταγή FAQ: Το Q. Τι θα απαιτηθεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έρευνας; Α. (1) στοιχείο αριθ. Στον ιστοχώρο μας ή τις εικόνες και τις προδιαγραφές σας. (2) το υλικό της τρίχας, ferrule και της λαβής. (3) η ποσότητα εσείς επιθυμεί να διατάξει. (4) όροι ναυτιλίας. (5) απαιτήσεις συσκευασίας Το ... Διαβάστε περισσότερα
Page 6 of 6|< 1 2 3 4 5 6 >|