Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΜΙΑ ΑΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΟΜΟΡΦΙΆΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ MAKEUP

Η σφαιρική ιδιωτική ετικέτα συνήθειας makeup βουρτσίζει το καινοτόμο & δημιουργικό εργαστήριο εμπορικού σήματός κατασκευαστής-σας, κάθε βούρτσα είναι χωριστά από τους πολύ ειδικευμένους βιοτέχνες και δημιούργησε με τη λειτουργία στο μυαλό. Οι ιδιωτικές βούρτσες ετικετών μας είναι της υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσουν την τέλεια εφαρμογή makeup. Εάν εφαρμόζετε το πρόσωπο, το μάγουλο ή το μάτι makeup, οι βούρτσες makeup μας θα δώσουν μια ακριβή και άψογη εφαρμογή makeup.

 

Οι προσαρμόζοντας ιδιωτικές βούρτσες ετικετών makeup συμπεριλαμβανομένου: οι βούρτσες σκονών, bronzer βούρτσες, που περιγράφουν τις βούρτσες, που δίνουν έμφαση στις βούρτσες, μάγουλο κοκκινίζουν βούρτσες, υγρές βούρτσες ιδρύματος, εκλεπτυμένες βούρτσες συνδυασμού σκιάς ματιών, βούρτσες πτυχών ματιών, βούρτσες ματιών shader, smudge βούρτσες, brow βούρτσες, eyeliner βούρτσες, χειλικές βούρτσες, βούρτσες ανεμιστήρων, γυαλίζοντας βούρτσες σωμάτων και διάφορα σύνολα βουρτσών επαγγελματιών καλλιτεχνών makeup, επιλέγουμε μόνο τον υψηλό - οι ποιοτικές πρώτες ύλες και το διάφορος-δεκαετία-έτος πλούσιας τρίχας βουρτσών που παράγει την εμπειρία για να παραγάγουν τις λεπτότερες βούρτσες ποιοτικού επαγγελματικές makeup με το μοντέρνο σχέδιο, έξοχες η εργασία.

Θα αντιμετωπίσουμε ενθουσιωδώς την πρόκληση των αναγκών σας.

 

Παίρνοντας OEM/ODM ως σημαντικές γραμμές ένα επιχείρησής μας, παρέχουμε σε πολλά εσωτερικά και ξένα γνωστά καλλυντικά και εμπορικά σήματα μόδας ομορφιάς τα άριστα προϊόντα ανάλογα με την καλή ποιότητα και τον ομαλό δίαυλο διανομής μας. Από τη συντήρηση & την εστίαση που παράγουν τα επαγγελματικά εργαλεία ομορφιάς καλλιτεχνών makeup, η ελπίδα μας είναι να φθάσουμε και να εξουσιοδοτήσουμε στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και να παίξουμε έναν μικρό ρόλο στο ταξίδι τους που κρατά στη δημιουργία του αντίκτυπού τους.
Και έχουμε επίσης τα εμπορικά σήματά μας ' VONIRA», «CHANMY», «ZEOYONG», «XIANGDINA», με ένα όραμα για να ενισχύσουμε τη φήμη του εμπορικού σήματος ομορφιάς γυναικών σε όλο τον κόσμο, εμείς χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό εμπόριο (B2B, B2M, ιστοχώρος) ως εμπορικό σήμα μας κοινοποιώντας την πλατφόρμα λειτουργίας, για να σας αφήσουμε να μας ξέρετε και να σας παρέχουμε μια ολοκαίνουργια ζωή ομορφιάς!
Καθοδηγώντας από την έννοια win-win, όχι μόνο εξασφαλίζουμε την ποιότητα αλλά και παρέχουμε στην άριστη υπηρεσία και τις καινοτόμες ιδέες, και μέσω της πολλών επικοινωνίας και της παραγωγής ετών μας τους εραστές ή makeup τον καλλιτέχνη makeup λέξη-ευρέως που πήραμε να μάθουμε για τα πιό ουσιαστικά εργαλεία που απαιτείται για να κάνει makeup αβίαστα το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, οι γραμμές συνελεύσεων υψηλής τεχνολογίας, η περίπλοκη εργασία, η επαγγελματική διοικητική εμπειρία, το πεπειραμένο προσωπικό καθώς επίσης και η καλή επαγγελματική ηθική παρουσιάζονται σε CHANMY για να κάνουν τις προσπάθειες από κοινού με σας στην επίτευξη της αμοιβαίας ανάπτυξης.

ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

«Η επιτυχία είναι το ποσό της μικρής προσπάθεια-επανειλημμένης ημέρας μέσα και της ημέρας έξω.» -είμαστε στην αποστολή για να δημιουργήσουμε τις βούρτσες παγκόσμιας καλύτερες συλλογής makeup. Καταστήστε τον κόσμο ομορφότερο με συγκρατημένα την προσπάθειά μας!

Η ταλαντούχος ομάδα ομορφιάς μας αφιερώνεται για να σας βοηθήσει από όλο τον κόσμο!

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Παίρνοντας τη βούρτσα OEM/ODM makeup στην Κίνα για περισσότερο από 15 έτη, έχουμε

γίνονται τύποι χιλιάδων βουρτσών makeup και εκατοντάδες των υπαρχουσών φορμών βουρτσών.

 

Οδηγημένο από την εμπαθή καινοτομία, τη σκόπιμη καλλιτεχνία, την unwavering τελειότητα και την εμπιστευμένη συνεργασία, Chanmy Vonira σχεδιάζει και δημιουργεί υψηλό - τα ποιοτικές μοναδικές και καινοτόμες προϊόντα και η υπηρεσία στη σφαιρική επαγγελματική βιομηχανία ομορφιάς, η ομάδα μας θα δώσουν με το χέρι για να κάνουν την επιχείρησή μας για να είναι κυριότερος παραγωγός των βουρτσών ομορφιάς για τη βιομηχανία καλλυντικών.

 

Το Vonira θεωρεί πάντα ότι είναι οι τέλειες ποιοτικές makeup βούρτσες εργασίας κάνει το πρόσωπό μας.

«Τα κλειδιά για μια μεγάλη βούρτσα makeup είναι πόσο άνετο αισθάνεται στο δέρμα, και πόσο όμορφο το makeup φαίνεται. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τις βούρτσες πελατών που τους καθιστούν πρόθυμους να δοκιμάσουν τα διαφορετικά αποτελέσματα makeup.»

ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : VONIRA, ZEOYONG, CHANMY

Αριθμός Υπαλλήλων : 280~350

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Honors: BSCI,GMPC,FSC,ISO9001,ISO22716,SGS

Patents: Over 120 Designs

Trademarks: CHANMY,XIANGDINA,VONIRA

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις