Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup

Πιστοποίηση
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup

Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup

 

Τα μεγάλα μάτια εμφανίζονται νεανικά, πανέξυπνα και υγιή. Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι με τους μεγάλου μεγέθους ηδονοβλεψίες εν τούτοις, και αυτός είναι όπου κάποιο έξυπνο makeup εξαπατά δραστηριοποιώντας. Εδώ είναι 9 βασικά βήματα στο πώς να κάνουν τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα και όσο το δυνατόν ομορφότερα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  0

Όχι όλοι μας γεννιούνται με τα μεγάλα, φωτεινά μάτια. Αλλά κάθε κορίτσι μπορεί να εμφανιστεί περισσότερος επιφυλακή και πιό φιλικός ή θηλυκός με τη βοήθεια αυτών των 9 εύκολων ακρών και τεχνασμάτων makeup που κάνουν τα μάτια να φανούν μεγαλύτερα. Εδώ είναι πώς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  1

1. Καθορίστε τα brows σας. Αυτό φέρνει την προσοχή και τα πλαίσια επάνω η ολόκληρη περιοχή ματιών. Οι άνθρωποι θα αντιληφθούν τα μάτια σας δεδομένου ότι μεγαλύτεροι όταν εστιάζεται περισσότερη προσοχή στην περιοχή που περιβάλλει τα.
 
2. Προσθέστε τη διάσταση στην πτυχή σας. Μια μεταλλίνη, θερμός ένας καφετής ή ακόμα και ένα μαλακό ροδαλό χρώμα θα βοηθήσουν να δημιουργήσουν κάποια διάσταση και να κάνουν τον πληθ. ματιών σας. 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  2
3. Προσθέστε shimmer στην εσωτερική γωνία του ματιού. Η τοποθέτηση shimmer πιάνει εδώ το φως, δίνοντας κατά συνέπεια την εμφάνιση των ανοικτότερων, άγρυπνων ματιών.
 
4. Ελαφριά, ουδέτερα χρώματα χρήσης στο καπάκι. Τα σκοτεινά χρώματα υποχωρούν, ανάβουν τα χρώματα φέρνουν τα αντικείμενα μπροστινά. Η τοποθέτηση ενός ελαφριού χρώματος στο καπάκι δίνει μια μεγαλύτερη εμφάνιση στην περιοχή ματιών. Μια σκιά όπως την αμαρτία της αστικής αποσύνθεσης φαίνεται καλή σε η καθεμία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  3

5. Γραμμή το εσωτερικό πλαίσιο του χαμηλότερου καπακιού με ένα σάρκα-τονισμένο μολύβι. Αυτό δημιουργεί την παραίσθηση που τα λευκά των ματιών σας επεκτείνουν μακρύτερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άσπρο μολύβι σκαφών της γραμμής ματιών για αυτό επίσης, αλλά ο τόνος σάρκας φαίνεται φυσικότερος. 
 
6. Εφαρμόστε mascara στα χαμηλότερα μαστίγια. Πηδήστε το σκάφος της γραμμής στη χαμηλότερη γραμμή μαστιγίων, η οποία κλείνει το μάτι μέσα. Mascara είναι ο τέλειος τρόπος να ενισχυθεί το χαμηλότερο μέρος του ματιού χωρίς αυτό.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  4
7. Κατσαρώστε τα eyelashes σας. Αυτό είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους να ανοιχτούν τα μεταφορικά παραθυρόφυλλα στα μάτια σας. Το κτύπημα των μαστιγίων σας αφήνει προς τα πάνω άλλων να δουν ολόκληρη την περιοχή ματιών πιό σαφώς.
 
8. Εφαρμόστε mascara στα τοπ μαστίγια. Αυτό είναι καλό ενός κανένας-brainer-αριθ., αλλά σίγουρα ισχύει mascara μετά από να κατσαρώσει τα μαστίγιά σας για να καθορίσει τα τοπ μαστίγια.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  5
9. Εφαρμόστε τα ψεύτικα μαστίγια. Δεν ειναι απαραίτητο να πάτε τρελλοί, αλλά μια λουρίδα των φυσικών ψεύτικων μαστιγίων θα φέρει τα μάτια σας έξω εύκολα. Εάν έχετε ένα με κουκούλα μάτι, αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς φέρνει το μάτι σας έξω από κάτω από το κόκκαλο brow οπτικά. Το ποιοτικό μαστίγιο δίνει ίσα-ίσα τον καθορισμό χωρίς να συντρίψει το μάτι.
 
Πρόσθετες άκρες:
Φυσικά καθημερινά μάτια
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τα μάτια σας να φανούν μεγαλύτερα με Makeup  6
Για ένα φυσικό καθημερινό βλέμμα ματιών makeup, πάρτε μια καθολική παλέτα ματιών σε μια ουδέτερη σκιά για τον αντίκτυπο και τη διάσταση.
 
Οι ροδαλοί χρυσοί δίνουν στο καθημερινό makeup σας ένα μαλακό, ρομαντικό βλέμμα. Ο συνδυασμός ροζ μεταλλινών, αυξήθηκε χρυσό shimmer, και η καφετιά μεταλλίνη, δημιουργεί φρέσκο έναν φυσικό κοιτάζει με έναν υπαινιγμό του χρώματος.
 
Βήμα #1: Εφαρμόστε το ροζ μεταλλινών από το βλέφαρο στο κόκκαλο brow με τη βούρτσα βάσεων ματιών.
 
Βήμα #2: Χρησιμοποιώντας τη βούρτσα βάσεων ματιών, ισχύστε ανήλθε χρυσό shimmer από το βλέφαρο στην πτυχή του ματιού.
 
Βήμα #3: Με τη βούρτσα περιγράμματος, εφαρμόστε ένα μικρό ποσό η μεταλλίνη καφετιά στην πτυχή του καπακιού, που αρχίζει στην εσωτερική πτυχή ματιών, απασχομένος ελαφριά στον τρόπο σας εξωτερικά στην εξωτερική πτυχή του βλέφαρου. Μίγμα καλά στην πτυχή.
 
Βήμα #4: Χρησιμοποιώντας τη βούρτσα σκαφών της γραμμής ματιών, ευθυγραμμίστε το ολόκληρο μήκος της γραμμής κατώτατων μαστιγίων, από την εσωτερική γωνία του ματιού στην κατώτατη εξωτερική άκρη του ματιού (που διαμορφώνει μια λοξά μορφή «Β» στο εσωτερικό μάτι σας) με ροδαλό χρυσό shimmer. Αυτό θα προσθέσει μια τονίζοντας επίδραση και θα λαμπρύνει τα μάτια σας.
 
Βήμα #5: Τελειώστε με δύο παλτά mascara ποιοτικών εμπορικών σημάτων.
Χρόνος μπαρ : 2019-03-22 14:26:26 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)