Αρχική Σελίδα Νέα

Το Makeup είναι όχι μόνο το δικαίωμα για τις γυναίκες

Πιστοποίηση
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σημάδι πολλών ευχαριστιών, εσείς μπορεί πάντα να μου δώσει το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Au της Tara

Ακριβώς τα λαμβανόμενα δέματα vonira, αυτό είναι πάντα συναρπαστικά, γιατί η ποιότητα είναι πραγματικά καταπληκτική, ακριβώς ως αποστολή vonira για να παραγάγει τις καλύτερες βούρτσες makeup για τις γυναίκες.

—— Καλλιτέχνης Makeup μύλων Sateria

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Βικτωρία Steinbach Γερμανία

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Meera Kotecha από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Το Makeup είναι όχι μόνο το δικαίωμα για τις γυναίκες
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Makeup είναι όχι μόνο το δικαίωμα για τις γυναίκες
Σύμφωνα με τις διεθνείς εκτιμήσεις Euromonitor, οι λιανικές πωλήσεις της Κίνας αρσενικής skincare και την αγορά προϊόντων καλλυντικών θα αυξηθούν σε ένα μέσο ετήσιο ποσοστό 13,5% κατά τη διάρκεια του 2016-2019, πολύ υψηλότερο από το σφαιρικό μέσο όρο 5,8%, για να ολοκληρώσουν RMB1.9 δισεκατομμύριο το 2019. Με τον αυξανόμενο αριθμό ανδρών καταναλωτές, το αναπτυξιακό δυναμικό της ηπειρωτικής χώρας skincare και η αγορά προϊόντων καλλυντικών δεν πρέπει να υποτιμηθούν.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Makeup είναι όχι μόνο το δικαίωμα για τις γυναίκες  0
Η έναρξη Makeup από πριν από πολύ καιρό, έτσι η έννοια επίσης για τα άτομα, είναι μετά βίας νέες. Αλλά για γενιές, makeup έχει δει δεδομένου ότι μια «κορίτσι-μόνο» επιχείρηση, τόσο τώρα πρέπει να μιλήσουμε για αυτήν makeup είμαστε όχι μόνο το δικαίωμα για τις γυναίκες, οι άνδρες μπορούν επίσης να αποτελέσουν.
 
Αν και σήμερα, οι όλο και περισσότεροι άνθρωποι δέχονται το phonomenon των ατόμων αποτελέστε, εάν ακούσετε εκείνη την μια αρσενική προσωπικότητα, μπορείτε να δεχτείτε, εάν δείτε ένα άτομο αποτελέστε στην οδό, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα σκεφτούν ότι είναι «ladyboy». Γιατί; Επειδή οι άνθρωποι σκέφτονται, ο λόγος της αρσενικής προσωπικότητας αποτελεί είναι αυτό είναι οι ανάγκες σταδιοδρομίας τους, τόσο πραγματικά, έχει ακόμα των περισσότερων poeplt δεν σκέφτεται ότι τα άτομα μπορούν να αποτελέσουν.
 
Πραγματικά, για τις χιλιετίες, που εκτείνονται από 4000 Π.Χ. μέσω του δέκατου όγδοου αιώνα, τα άτομα χρησιμοποίησαν παραδοσιακά makeup στους τρόπους μυριάδας. Δεν ήταν μέχρι τα μέσα του 1800 το s που makeup στάλη σε ένα τέλος του φάσματος γένους. Και στην Κίνα, τα άτομα αρχίζουν αποτελούν νωρίς.
 
Όπως το γιο Cao Cao--Cao Zhi, είναι επίσης πρόσωπο που όπως την ομορφιά, πολύ όπως για να εφαρμόσει τη σκόνη στο πρόσωπό του, μόλις ήρθε να επισκεφτεί ένα άτομο που ονομάστηκε Dan Chun ξαφνικά, και συνέβη ένα ντους, unexpectely θέλει ακόμα να εφαρμόσει τη σκόνη στο πρόσωπό του μετά από το ντους, για να αφήσει το φιλοξενούμενο για να περιμένει στο λόμπι μια περισσότερο από ώρα.
 
Κατά τη διάρκεια των νότιων και βόρειων δυναστειών, τα άτομα συμπαθούν στο θυμίαμα τα ενδύματά τους, στη δυναστεία του Tang, τα άτομα ακόμη και όπως μερικά προϊόντα φροντίδας δέρματος, και το κραγιόν είναι επίσης δημοφιλές στο κραγιόν αυτοκρατόρων του Tang Dynasty.The ακόμη και στους ανώτερους υπαλλήλους ανταμοιβής. Κατά τη διάρκεια της δυναστείας τραγουδιού, το λουλούδι Headwear είναι δημοφιλές, και είναι ένα σύμβολο της υψηλής κοινωνίας. Αυτό είναι επίσης η προέλευση του «Tanhua Lang».
 
Πριν από τη δυναστεία της Qing, το φαινόμενο των ατόμων αποτελεί είναι κοινό μέσα κατά τη διάρκεια της ζωής, αλλά μετά από τη δυναστεία της Qing, τα άτομα για να αποτελέσουν φαίνονται ειδικά, και δεδομένου ότι η δυναστεία της Qing ήταν η τελευταία δυναστεία στην αρχαία Κίνα, έτσι η έννοια ριζοβολούν βαθειά στα μυαλά πολλών ανθρώπων. Μέχρι τώρα, έχει ακόμα πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν τα άτομα δεν επιτρέπεται αποτελεί.
 
Αλλά με την ανάπτυξη της The Times, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα δεχτούν βαθμιαία αυτήν την άποψη, τα συνηθισμένα άτομα μπορούν να αποτελέσουν όπως μια αρσενική προσωπικότητα, και οι άνθρωποι δεν σκέφτονται ότι είναι «ladyboy».
 
Μερικές άκρες Makeup
 
1.When εσείς κτενίζουν το μαστίγιό σας, και τις mascara πτώσεις κρέμας στα μάτια τυχαία, και δεν θέλετε να κάνετε τα μάτια σας πάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πατσαβούρα βαμβακιού, και σκουπίζετε ήπια
 
2.When εσείς μαυρίζουν τα φρύδια σας, πρέπει να μείνετε μακρυά από το mirro, διαφορετικά το φρύδι σας θα γίνει πολύ παχύ.
 
3.When εσείς τσιμπούν το eyelash σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήρα τρίχας θορίου για να θερμάνετε τους συνδετήρες eyelash, μπορεί να βοηθήσει την μπούκλα-μορφή του eyelash σας για να μείνει πιό μακροχρόνια.
 
4.Before λερώνετε το χείλι σας με το κραγιόν, μπορείτε να κάνετε ένα βασικό makeup, όπως τη χειλική αλοιφή κηλίδων, βάζετε κάποια σκόνη στο χείλι σας και ούτω καθεξής, είναι καταλληλότερο για σας να αφαιρέσεις το χείλι -χείλι-makeup.
 
5.When παίζουν τη σκιά ματιών μύτης, όχι " παιχνίδι τ άμεσα από το κέντρο του brow σας στην άκρη της μύτης σας, δεν μπορεί να φθάσει σε μια καλύτερη επίδραση, ο καλύτερος τρόπος είναι να παιχτεί η σκιά μύτης από το προηγούμενο τροχιακό μέρος σας στην άκρη της μύτης σας, και να χρησιμοποιηθεί η βούρτσα σας για να σύρει ένα τρίγωνο στην άκρη μύτης σας. Η επίδραση καλύτερα από τον πρώτο τρόπο.
 
6.For ο αρχάριος του makeup, η καμμμένη βούρτσα σκαφών της γραμμής ματιών είναι καλύτερος από τη γενική βούρτσα σκαφών της γραμμής ματιών όταν κάνετε τα μάτια σας.
Χρόνος μπαρ : 2019-10-12 14:42:46 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark

Τηλ.:: 86-13397614386

Φαξ: 86-731-85224386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)